VUORO.NET

Vuoro.net on helppo ja yksinkertainen palvelu taksiyrittäjälle ajosuoritteiden seuraamiseen. Vuoro.net on palvelu, jossa taksiyrittäjä voi lähes reaaliaikaisesti seurata taksimittarin keräämiä tietoja internetin kautta. Palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla ja koska palvelu on internetpohjainen, ei omalle tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa ohjelmistoa, riittää kun koneella on internetyhteys ja -selain.

Saat muun muassa seuraavia tietoja vuoro.net-palvelusta:

Basic versio:

Ajovuorotietojen haku eri kriteerein ja eri ajanjaksoin
- Kuljettajanumerolla
- Vuoronumerolla
- Autokohtaisesti (palvelutunnuksella)


Vuorojen yhteenvetonäkymä
- Vapaasti valittava aikaväli
- Kuluva kuukausi
- Edellinen kuukausi - Kuluva viikko
- Edellinen viikko


Vuorokohtaiset näkymät
Vuororaporttinäkymä
Vuoron ajotapahtumaerittely
Kuljettajakohtainen erittely

Extra versio:

Basic-ominaisuuksien lisäksi

- tiedot ladattavissa excelinä
- tiedot saatavilla web-servicen kautta
- vuororaporttien ja kuittikopioiden tulostus pdf

Vuoro.net palvelun voi hankkia käyttöönsä täyttämällä tilaus-/sopimuslomakkeen ja lähettämällä sen Semel Oy:lle. Kun tilaus on käsitelty, avataan palvelu autoilija-/yrityskohtaisesti ja lähetetään käyttäjätunnus sekä salasana palvelun sopimuksessa määritellylle käyttäjälle. Täyttämällä huolellisesti tilauslomakkeen jokaisen kohdan varmistat tilauksesi nopean käsittelyn. Tilaus/sopimus täytetään autokohtaisesti, eli 1 auto = yksi lomake. Täytä sopimus ja tulosta. Hyväksy sopimusehdot ja allekirjoita. Allekirjoitettu sopimus tulee lähettää osoitteeseen: Semel Oy, Valimotie 21, 00380 Helsinki. Vaihtoehtoisesti voit täyttää myös sähköisen tilaus/sopimuslomakkeen.

Sopimuksen voit täyttää tästä.  

Jos haluat tutustua miltä vuoro.net näyttää voit vierailla demotunnuksilla sivustolla. Käyttäjätunnus Basic versioon on vuoronet ja salasana vuoronet ja extra versioon käyttäjätunnus vuoronetextra ja salasana vuoronetextra. Palveluun pääset tästä.  

 

< takaisin