Taksimittari TM6000

TM6000 taksimittari

SEMEL TM6000 – taksimittarin käyttö on helppoa. Perustoiminnot (taksan valinta, kassa, vapaa ja kui­tin tulostus) valitaan tuttuun tapaan näytön alla olevien näppäinten avulla. Numeerista näppäimis­töä käytetään tuttuun tapaan syöttämällä numero­koodi erilaisten toimintojen aktivoimiseksi.

Taksimittariin liitettävä RX80e lämpökirjoitin on entistä miellyttävämpi käyttää, nopeus on valt­tia myös tulostamisessa. TM6000- taksimittariin liitetty taksin Ingenico/Sagem emv-maksupääte mahdollistaa monipuolisen maksukorttien vas­taanoton sen lisäksi, että yhdistelmä mahdollis­taa vaativimmatkin laskutustoimet mukaanlukien KELA:n sähköisen laskutuksen. TM6000 –taksimit­tarijärjestelmä, emv-maksupääte liitettynä SEMEL jälkikäsittely- ja laskutusohjelmistoihin on vastaus taksitoimialan alati muuttuviin haasteisiin!

VALMISTUS JA MYYNTI ON LOPETETTU

Tuotetiedot

Keskusyksikkö TM206, (Alumiini profiili) 33mm x 119mm x 72mm
Taksimittarin näyttö TD321, (Alumiini, muovi)   15mm x 180mm x 50mm
Käyttöjännite 8 ...32 VDC
Tehontarve 40 mA at 12 V
Käyttölämpötila -25 ...+55 °C

Katso myös nämä tuotteet

Ingenico iWL286 on uusi maksupääte Semel taksijärjestelmään.

Ingenico iWL286 maksupääte on helppokäyttöinen maksupääte Semel taksijärjestelmään. Uuden maksupäätteen tekniset ominaisuudet lisäävät korttimaksamisen nopeutta ja sujuvuutta esimerkiksi lähimaksamisen johdosta. Laitteen tyylikäs design ja värillinen kosketusnäyttö nopean maksutapahtuman lisäksi, jättää viimeistään taksiasiakkaalle positiivisen palvelukokonaisuuden taksimatkasta.

Lisätiedot

Semel RX90hn lämpökirjoitin

RX90hn on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu lämpökirjoitin. Moderni muotoilu ja loistavat ominaisuudet kuten kosketusnäyttö ja helppo paperirullan vaihto tekevät tästä uudesta kirjoittimesta huipputuotteen.

Värivaihtoehdot ovat musta ja alumiini.

Lisätiedot