Ingenico iWL286

Ingenico iWL286 on uusi maksupääte Semel taksijärjestelmään. 

Ingenico iWL286 maksupääte on helppokäyttöinen maksupääte Semel taksijärjestelmään. Uuden maksupäätteen tekniset ominaisuudet lisäävät korttimaksamisen nopeutta ja sujuvuutta esimerkiksi lähimaksamisen johdosta. Laitteen tyylikäs design ja värillinen kosketusnäyttö nopean maksutapahtuman lisäksi, jättää viimeistään taksiasiakkaalle positiivisen palvelukokonaisuuden taksimatkasta.

Laite voidaan yksilöidä taksiversiona G tai BT malliksi. Jos laite yksilöidään G malliksi niin laite käyttää omaa GPRS modeemia, jolla maksupääte ottaa yhteyden maksujärjestelmään ja BT versiossa maksupääte ottaa yhteyden Semel datapäätteen (MC40/50) kautta maksujärjestelmään. iWL286 on korttiyhtiöiden hyväksymä EMV-maksupääte, jossa on sisäänrakennettu tunnuslukunäppäimistö. Kun maksu tapahtuu sirukortilla, asiakas näppäilee oman tunnuslukunsa suoraan laitteeseen. Laitteessa on myös lähimaksuominaisuus. Maksupäätteen akut latautuvat aina laitteen ollessa kiinni telineessään.

Lähimaksaminen

Tiesitkö, että Suomalaiset kuluttajat suhtautuvat positiivisesti lähimaksamiseen, eli alle 25 euron ostosten tekemiseen vain maksukorttia vilauttamalla, ilman tunnuslukujen näppäilyä. Nets Oy:n suorittaman kyselytutkimuksen mukaan enemmistö kyselyn vastaajista, eli 53 prosenttia, olisi valmis tekemään lähimaksuja, jos heidän maksukorteissaan olisi lähimaksuominaisuus. Vain 21 prosenttia vastaajista ei ollut kiinnostunut lähimaksamisesta. Lähimaksaminen houkuttaa erityisesti miehiä: 57 prosenttia kyselytutkimuksen miesvastaajista käyttäisi lähimaksuominaisuutta. Lähimaksamisessa sirumaksu siirtyy salakirjoitetussa muodossa radioyhteyttä pitkin maksupäätteelle. Lähimaksut on rajoitettu vain alle 25 euron ostoihin ja niitä on mahdollista tehdä vain tietty määrä peräkkäin ilman tunnuslukua. Aika ajoin maksupääte vaatii kortin sirun lukemista ja maksun kuittaamista perinteiseen tapaan tunnusluvulla.

Ingenico iWL286 taksin EMV maksupäätteen hinta on:

1 533,00€ alv 0% (sisältäen maksupäätteen, autosarjan ja laitetakuun 12 + 36 kk.)

Rahoituksella:
Maksupäätejärjestelmän hinta rahoituksella on 47,00 €/kk alv 0% (kiinteä kk hinta). Rahoitus 36 kk, luottohinta yhteensä 1692,00 € alv 0% Jäännösarvo on 1 % hankintahinnasta.

Maksupäätteen tilauslomakkeen löydät täältä

Tuotetiedot

Kuittipaperi   Lämpöpaperi 57 x 25 x 12 mm
Yhteydet 3G, GPRS, Bluetooth
Mitat 150 X 78 X 44
Paino lukija 285 g
Muisti 64 Mb RAM, 128 Mb FLASH

Katso myös nämä tuotteet

TM6000 taksimittari. 

SEMEL TM6000 – taksimittarin käyttö on helppoa. Perustoiminnot (taksan valinta, kassa, vapaa ja kui­tin tulostus) valitaan tuttuun tapaan näytön alla olevien näppäinten avulla. Numeerista näppäimis­töä käytetään tuttuun tapaan syöttämällä numero­koodi erilaisten toimintojen aktivoimiseksi.

Suositeltu vähittäishinta TM6000 mittarille on

1 100,00€ sis. alv 24%
650,00€ sis. alv 24% (taksimittariohjelma)

Lisätiedot

Semel RX90hn lämpökirjoitin

RX90hn on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu lämpökirjoitin. Moderni muotoilu ja loistavat ominaisuudet kuten kosketusnäyttö ja helppo paperirullan vaihto tekevät tästä uudesta kirjoittimesta huipputuotteen. 
SVH tälle tuotteelle on:

565,00€ sis. alv 24%

Lisätiedot